tärningar 20 sidor

1

Resultat : 1

20 sidig tärningar - Skapa en tjugo-sidig tärning - T20

Släng slumpmässigt de 20 sidiga tärningarna

Ikonen för rollspelet den tjugosidiga tärningen är ett måste i RPG. Vi associerar med denna tärning två specifika resultat, generering av ansikte 1 på 20-formen representerar den kritiska misslyckandet medan 20-sidan är den kritiska träffen. 20 sidiga tärningar är också bordsdjupet med mest av ansikten konstruerades det så att varje resultat av ett ansikte är nära det nästa. Verktyget som finns här tillåter därför onlinegenerering av en tärning 20.

Detta kommer därför att väljas slumpmässigt baserat på principen om slump. Skapandet av en virtuell tärning av tjugo ansikten är också föremål för de eventualiteter som utgör dess sannolikheter. Vi kan därför också uppskatta chanserna med många beräkningar än en tärning online visas i duplikat med önskad sida.

När vi till exempel kastar en matris väljer vi därför en händelse som inträffar slumpmässigt och som kommer att få fram en av ansikten på matrisen 20. Vi får därför en lika sannolikhet för varje sida av formen tjugo i händelse av en enda formvals. Dessa få informationsstycken hjälper dig att bättre förstå användningen av de 20 matriserna. såväl som dess miljö.

Tärningarnas olika möjligheter